0

Dampede gulerødder med avokado, majs, mandler og krydret yoghurtdressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub eller skræl gulerødderne og del dem i kvarte på langs. Vend dem med en smule olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade. Bag dem gyldne og møre ved 200 grader i ca. 20 min.

Rist mandlerne med i ovnen 5-7 min. til de er let gyldne, lad dem køle af og hak dem groft.

Befri majsen for blade og hår, kog den mør i letsaltet vand 7-8 min. og skær kernerne af kolben med en skarp kniv - gerne forsigtigt, så de hænger sammen i flotte "flager".

Halver avokadoen, fjern skal og sten og skær kødet i både.

Rør yoghurt, koriander, presset hvidløg, citronsaft, 1 spsk. olie, salt og peber sammen og smag til.

Anret de lune gulerødder på et fladt fad.

Dryp yoghurtdressingen over og top med avokadobåde, majs, mandler og gerne frisk koriander.

Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?