0

Dampede nye gulerødder med ristet bacon, hakket æg, æble, grov sennepsvinaigrette og persille (4 pers.

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær toppen af gulerødderne, men bevar 3 cm af det grønne. Skrub rødderne godt og flæk dem en gang på langs. Damp dem møre i letsaltet vand til de er møre med bid. Pisk imens olie, eddike, 2 slags sennep, sukker og presset hvidløg godt sammen og smag til med salt og peber. Hæld vandet fra gulerødderne, vend dem straks med vinaigretten og lad dem marinere 10 min. Skær baconen i ½ cm tynde stykker på tværs af skiverne, rist dem gyldne og sprøde på en tør pande og dryp . Kog æggene 10 min., pil dem og hak dem groft. Befir æblet for stilk og kernehus og snit kødet i fine små tern. Anret gulerødderne og drys med æg, æble, bacon og friskhakket persille. Server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?