0

Dampede porrer med frisk tomat, hårdkogt æg, sprød parmaskinke og grov sennepsvinaigrette

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Rens porrerne godt, skær det groveste grønne væk og del dem, hvis nødvendigt.

Damp porrerne i lidt letsaltet vand under låg til de er helt møre.

Rist parmaskinken gylden og sprød på en tør pande og lad det køle af på køkkenrulle.

Halver tomaterne, fjern stilk og indmad og skær kødet i små fine tern.

Pil æggene og hak dem.

Pisk olie, eddike, 2 slags sennep, sukker, salt og peber godt sammen og smag til.

Fordel porrerne på fire tallerkner og dryp vinaigretten henover. Drys de hakkede æg og tomattern over og top med flager af sprød parmaskinke og gerne et drys finthakkede krydderurter.

Server porrerne lune med godt brød til eller som tilbehør til fx smørristet hvid fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?