0

Dampet blomkål med sennepscreme, skinke, æg og cherrytomater

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Æg

Fremgangsmåde

Trim blomkålen og kog det helt i letsaltet vand, ca. 15 min. til det er akkurat mørt.

Hak løget helt fint, rør det med cremefraiche, mayonnaise, 2 slags sennep, salt og peber og smag til.

Tag blomkålet op af vandet, læg det på et rundt fad og lad det dampe/køle lidt af. Halver cherrytomaterne, hak æggene og klip evt. dilden fint. Hæld dressingen over blomkålen, drys med æg, skinke og gerne klippet purløg. Læg tomaterne i en ring rundt om kålet og server som frokostret med godt brød til eller som indslag på buffeten.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?