Trim blomkålen for blade og det groveste af stokken, men bevar hovedet helt. Kog det lige netop mørt i letsaltet vand, dryp godt af og læg det på et flot fad til afkøling. Skær imens skinken i fine små tern og halver tomaterne. Hak løget fint og rør det med creme fraiche, ketchup, paprika, karry, salt og peber. Smag dressingen til og hæld den over blomkålen - det skal flyde ned over. Anret skinke og tomater rundt om kålen og drys gerne med klippet purløg. Server som for- eller frokostret med masser af godt groft brød til.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften