0

Dampet broccoli med karrycreme, ristet bacon og solsikkekerner (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rist solsikkekernene let gyldne på en tør pande og køl dem af. Skær baconen i 1 cm brede skiver, rist dem gyldne på samme tørre pande og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Del broccolien i mundrette buketter og damp dem lige netop møre i letsaltet vand. Rør cremefraiche, mayonnaise, chilisauce og karry sammen og smag til med salt og peber. Anret de lune broccolibuketter på et lille fad og dryp karrydressingen over. Drys med bacon og solsikkekerner og server straks til fisk, fjerkræ eller kød.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær