0

Dampet broccoli med varm kastanje-rødløg-smørtopping (4-6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Halver kastanjerne med en skarp kniv og kom dem i kogende vand. Kog dem 7 min. og kom dem straks i iskoldt vand, så de bliver chokket. Fjern skallen og pil også den tynde hinde af. Hak kastanjerne og rødløget fint. Smelt smørret på en pande og sauter løget 1 min. Kom kastanjer og citronskal ved, varm det kortvarigt igennem og smag til med citronsaft, salt og peber. Del broccolien i mundrette buketter og damp dem netop møre i lidt letsaltet vand. Hæld vandet fra, lad dem dampe tørre og dryp med kastanjetoppingen. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?