Fisk, pasta og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Kom fisk, pasta og grønt i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pasta og grønt.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: KULLERFILET, salt og peber.
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Pasta: PASTA PENNE, græskarkerner, citronskal og saft, PARMESAN, olivenolie, timian, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ ca. 800 g.
Svampe: Champignon, hvidløg, salt og peber.
Nettovægt: ca. 200 g / ca. 400 g.
• Levering 4. oktober - bedst før 6. oktober
• Levering 5. oktober - bedst før 7. oktober
• Levering 6. oktober - bedst før 8. oktober
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 358 kJ / 86 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,9 g
Salt 0,3 g
Pasta
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 833 kJ / 199 kcal
Fedt 5,3 g
heraf mættede fedtsyrer 1,4 g
Kulhydrat 28,6 g
heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 1,8 g
Protein 8,1 g
Salt 0,64 g
Svampe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 121 kJ / 29 kcal
Fedt 0,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 2,6 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 1,8 g
Protein 3,0 g
Salt 1,41 g
Kend din fisk: Kuller
GASTRONOMISK
Kullerens kød er hvidt, magert og oftest mere fast end torskens. Den spisemæssige højsæson er størst i efterårsmånederne. Herhjemme har den særligt været saltet og tørret som klipfisk, og nogle steder desuden røget. Man vil i de fleste retter kunne erstatte kuller med torsk, lange, kulmule eller lyssej, og den kan som torsk tilberedes på mange måder - pocheret, dampet, bagt og stegt i smør.
Kulleren er meget populær i Storbritannien, hvor den både spises koldrøget som Finnan haddie og varmrøget som Arbroath smokie. Kuller er desuden en af de foretrukne fisk til fish & chips.
SUNDHED
Kulleren er en mager fisk med kun ca. 1g fedt/100 g. Proteinindholdet er ca. 19g/100 g. Den er særligt rig på selen, der styrker vores immunforsvar og hos mænd sætter sædproduktionen op.
Læs mere om kuller her > KEND DIN FISK
Kundekommentarer ()