0
Dampet laks med ingefær-abrikosvinaigrette spidskål og appelsin

Dampet laks med ingefær-abrikosvinaigrette spidskål og appelsin

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

appelsintamari soya saucetørrede abrikoserhvidløgingefær
1 min.
Rør vinaigretten

Riv hvidløget og ingefæren ned i en skål på den fine side af et rivejern.

Hak abrikosen fint og kom i skålen med appelsinsaften, soyaen og 1/2 spsk. olie pr. person.

Bland det godt rundt og gem til senere.

spidskål
10 min.
Forbered salaten

Hak spidskålen groft og overfør til en stor skål.

Vend salaten i vinaigretten og smag til med salt og evt. lidt eddike.

ASC laks med skind
15 min.
Damp fisken

Hæld vand i en pande, indtil det dækker bunden, krydr med salt og lad vandet simre.

Overfør fisken til panden, og kom låg på. Lad fisken simre i 3-4 min., indtil den begynder at flage.

nudler
20 min.
Kog nudlerne

Kog nudlerne som angivet på pakken.

25 min.
Anretning

Fordel nudlerne i skåle og anret salaten og laksen henover.

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Næringsindhold pr. person:

Energi:
597 kcal
Fedt:
30,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,4 g
Kulhydrat:
42,4 g
heraf sukkerarter:
10,1 g
Kostfibre:
5,8 g
Protein:
35,7 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?