Fisk: Skær forsigtigt skindet af laksen. Hæld bouillonen i en gryde og læg fisken i. Damp den ved svag varme i 5-10 minutter. Tag fisken op og hold den varm. Pisk plantemargarinen i bouillonen til en sauce.
Puré: Rengør blomkålen og pluk den i små buketter. Hak løg og hvidløg fint. Kom alle grøntsagerne i en lille gryde med vand og kog i ca. 10 minutter til blomkålen er mør. Hæld vandet fra, kom grøntsagerne i en minihakker og kør til en grov puré. Vend friskhakket estragon i og krydr med salt og peber.
Forårsløg: Rens forårsløgene og blancher dem i kort tid i kogende vand. Hold dem varme.
Tomater: Skyl tomaterne og skær dem i både.
Anret fisken og hæld lidt sauce over. Server puréen, forårsløgene og tomatbådene til fisken sammen med resten af saucen.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).
Kommentarer og forslag til opskriften