Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl bulguren under koldt vand i en sigte, og kom den i en gryde. Tilsæt vand, så det godt og vel dækker, og kog i 8-10 min under låg ved middel varme, indtil al vandet er fordampet.
Sluk for varmen, og lad bulguren hvile under låg i 5 min. Rør godt rundt i bulguren, så kornene adskilles.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.
Skær bladselleri og gulerødder i små tern, kog dem i 10 sek., og sigt vandet fra.
Riv hvidløg i en skål, og tilsæt yoghurten. Rør det godt rundt, og smag til med salt og peber.
Hak myntebladene groft.
Hæld vand i en gryde, indtil det dækker bunden, og få det op at simre.
Krydr fisken godt med salt, overfør den til gryden, og kom låg på.
Lad fisken simre i 3-4 min., indtil den begynder at flage.
Vend bulguren med de kogte grøntsager og den hakkede mynte, smag til med citronsaft, salt, peber og olivenolie, og servér sammen med fisk og yoghurt.
Kundekommentarer ()