Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær fisken i stykker på ca. 2x2 cm., krydr dem med salt, og gem dem til senere.
Hak løget og hvidløget fint. Overfør begge dele til en stor gryde med 1/2 spsk. olie pr. person, og lad dem simre ved middel varme i ca. 10 min. under jævnlig omrøring, indtil de bliver gyldne. Kom chilipulveret (pas på - den er stærk) i og lad det hele simre yderligere et par minutter.
Sæt en gryde med vand over at koge.
Kom tomaterne i det kogende vand i ca. 30 sek. og tag dem op med en hulske. Lad dem afkøle lidt, pil skindet af, og tilsæt dem til løgene. Hæld vand i, så det dækker bunden, og lad retten simre i 5 min.
Hak squashen i små tern, og overfør dem til en skål.
Krydr med 1/2 spsk. olie pr. person, salt og peber.
Kog pastaen som angivet på pakken.
Kom fiskestykkerne i tomatsovsen, og lad dem simre et par minutter. Hæld lidt vand i sovsen, hvis den er for tør.
Fordel pastaen i skåle, og anret sovsen henover. Top med squash og revet ost.
Krystal Karl er en dansk ost fremstillet af 100% komælk. De økologiske køer græsser i det midtjyske kuperede terræn omkring Himmelbjerget, hvorfra mælken forsigtigt transporteres til det lille, lokale mejeri, hvor osten fremstilles under kyndig overvågning af den lokale ostemester. Osten fremstilles efter mejeriets lokale traditioner og den specielle mælkesyrekultur der frembringer den unikke krystallinske smagsoplevelse. De krystallerede proteiner opstår under modningen, men kan fra produktion til produktion variere i mængde. Krystal Karl modnes videre på GRAND fromages affinageri i mere end 12 måneder.
Krystal Karl er en UMAMI-BOMBE!
- og modnes så længe for at give den maksimale Umami smag. Dette medfører også små farvenuancer, lækre krystaller og varierende tørhed af osten.
Alt sammen med et formål: Maximal Umami!
Kundekommentarer ()