0

Dampet rødspættefilet og ærte-glaskåls mix

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Varm bouillonen op i en gryde og damp fisken ganske kort tid.

Skræl glaskålen og skær den i tern på størrelse med ærterne. Kom grønsagerne i kogende vand i 2 minutter.

Hæld vandet fra og vend fedtstoffet og det hakkede dild i blandingen. Krydr med salt og peber.

Server den dampede fisk sammen med ærte-glaskåls mixen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Klaret smør: Klar smørret ved at varme det langsomt op, uden at det koger i en lille kasserolle. Når det er smeltet, trækkes det til side og får lov at stå lunt 5-10 minutter så valle og urenheder kan bundfælde sig. Hæld nu den klarede smør (der ligger i toppen) over i en ny skål og kasser vallen (det hvide bundfald).