0

Dampet spidskål med cremefraichedressing, frisk tomat og oliven (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Sennep

Fremgangsmåde

Hak løget helt fint, rør det med cremefraiche, presset hvidløg, sennep, Worcestershiresauce, salt og peber. Fjern grimme yderblade på kålhovedet og del det i kvarte på langs. Damp kålbådene i lidt letsaltet vand til de er møre med bid. Brus dem over med koldt vand for at stoppe kogeprocessen og lad dem dryppe godt af. Befri tomaterne for stilk og kerner, snit kødet i små tern og hak olivenerne groft. Læg kålbådene på 4 sidetallerkner, fordel dressingen i et bælte henover og drys med tomattern, hakkede oliven og gerne krydderurter. Server som tilbehør til fjerkræ eller kød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?