Trim løget, snit toppen i tynde skriver og gem til drys. Halver løgknolden og snit det i meget tynde skiver. Kom det i en skål, dryp citronsaft henover og lad det trække 5 min. Skær imens tomaterne i små tern og rør dem sammen med cremefraiche, mayonnaise, salt og peber. Vend løg og citronsaft i og smag til. Fjern de grove yderste blade på spidskålen og kog kålhovedet helt i letsaltet vand ca. 15 min. Skær imens chorizopølsen i fine små tern og rist dem sprøde på panden i lidt olie. Dryp kålen godt af, del den i kvarte og fjern stokken. Læg et kvart kål på hver tallerken, fordel chorizoternene henover og dryp med lidt af den krydrede olie, der er tilbage i panden. Top med tomat-løgdressingen og drys med løgtop. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.
Om Chorizo picante:
Spanske Louis Gil laver økologisk charcuterie fra allerøverste hylde og det gælder også hans chorizo. Den krydrede chorizo af spansk svinekød og spæk er tørret i hesteskoform og har en intens, rød farve, en aromatisk duft og en fyldig, stærk smag.
Denne super smagsfulde chorizo kommer fra familie virksomheden Luis Gil i Rioja i det nordlige Spanien. Familiens oldemor Marie startede fremstilling af charcuterie i 1920'erne, og hun solgte hendes produkter på det lokale marked. Sønnen Luis videreførte traditionerne og professionaliserede virksomheden. Den nye generation har investeret i omlægningen af egen svinefarm med økologiske svin, som danne grundlag for disse sublime Produkter.
Kundekommentarer ()