Nulstil dit kodeord



×

Dampet spidskål vendt i persille-skyrdressing (4 pers.)

Fremgangsmåde

Trim spidskålen for grove yderblade, rodende mv. og skær det i 8 både, så hver båd stadig hæfter i stokken. Damp bådene netop møre i lidt letsaltet, ca. 4 min. og køl af under koldt vand. Skyl persille, hak den fint og rør den sammen med skyr, mayonnaise, eddike og sennep. Smag til med salt, peber og evt. et nip sukker. Vend kålen forsigtigt i dressingen, anret og server som tilbehør til fx grillet gris, en hakkebøf eller en lammekølle.

Ingredienser

pers.
  • 1 stk spidskål
  • 1 bundt persille
  • 2 spsk skyr naturel
  • 2 spsk mayonnaise
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • · salt og peber

Hvad med at prøve...

Frugt & grønt

Frugt & grønt

Denne kasse indeholder 6-8 af sæsonens grøntsager samt 3-5 slags frisk frugt af både de velkendte og nye spændende slags.
Leveres i 2 størrelser: 1-3 og 4-5 personer.

 

pris fra
197,00 kr

(pr. levering inkl. fragt)


Tilføj kommentar

0kundekommentarer

Din bedømmelse

Angiv venligst en bedømmelse
Indsend bedømmelse