Nulstil dit kodeord



×
×
Dampet spidskål vendt i persille-skyrdressing (4 pers.)

Dampet spidskål vendt i persille-skyrdressing (4 pers.)

Opskriften er udviklet af:

Christina Ovesen
  • Hovedingrediens:
    Grøntsager
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    30 minutter
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Trim spidskålen for grove yderblade, rodende mv. og skær det i 8 både, så hver båd stadig hæfter i stokken. Damp bådene netop møre i lidt letsaltet, ca. 4 min. og køl af under koldt vand. Skyl persille, hak den fint og rør den sammen med skyr, mayonnaise, eddike og sennep. Smag til med salt, peber og evt. et nip sukker. Vend kålen forsigtigt i dressingen, anret og server som tilbehør til fx grillet gris, en hakkebøf eller en lammekølle.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

Madspildskassen med kød & mejeri

Vi har nu samlet de overskydende kød og mælkeprodukter i Madspilds Kassen. Kassen vil som udgangspunkt indeholde forskellige slags kølevarer som æg, p...

Pris fra
129,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Grill-kassen "surf'n'turf"

Dejlige grillaftener hører den danske sommer til - og med Grill-kassen "surf'n'turf" er det meget nemmere.

Menuen står på de mest fantastiske ...

Pris fra
399,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbrev med sæsonens spændende råvarer og gode madoplevelser.

Kundekommentarer

Din bedømmelse