Nulstil dit kodeord



×
×
Dampet spidskål vendt i persille-skyrdressing (4 pers.)

Dampet spidskål vendt i persille-skyrdressing (4 pers.)

Opskriften er udviklet af:

Christina Ovesen
  • Hovedingrediens:
    Grøntsager
  • Sæson:
    Forår, Efterår, Sommer, Vinter
  • Tilberedningstid:
    -
  • Opskriftstype:
    -
  • Brugerbedømmelser:
    0 stjerner
    0

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Trim spidskålen for grove yderblade, rodende mv. og skær det i 8 både, så hver båd stadig hæfter i stokken. Damp bådene netop møre i lidt letsaltet, ca. 4 min. og køl af under koldt vand. Skyl persille, hak den fint og rør den sammen med skyr, mayonnaise, eddike og sennep. Smag til med salt, peber og evt. et nip sukker. Vend kålen forsigtigt i dressingen, anret og server som tilbehør til fx grillet gris, en hakkebøf eller en lammekølle.

  • Kunne du lide retten? Vi ville blive glade hvis du vil give din bedømmelse af opskriften.
Udskriv

Hvad med også at prøve?

JulefrokostPakken

Her er pakken med hjemmelavede specialiteter fra bla. Skagen Fiskerestaurant i Skagen der har lavet de lækre sild. Fiskefrikadellerne er vores egne kl...

Pris fra
489,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

JuleMåltidsKasser

Få alle råvarer til den perfekte juleaftensmiddag leveret lige til døren i én samlet levering fra Skagenfood. Vi har sammensat 3 komplette måltidspakk...

Pris fra
869,00 kr
(pr. lervering inkl. fragt)
Læs mere

Kundekommentarer

Din bedømmelse