0
Stegt torsk i frisk salat med fennikel, appelsin og avocado

Stegt torsk i frisk salat med fennikel, appelsin og avocado

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Fennikel
1 min.
Kog fenniklen

Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.

Skær fenniklen i skiver, og kog dem i 1 minut, indtil de er blevet møre.

Overfør fenniklen til en skål med koldt vand for at stoppe kogningen.

appelsinpersillehvide bønneravokadohvidløg
5 min.
Forbered salaten

Skær appelsin og avokado i mundrette stykker, og hak persillen groft. Kom alle tre ting i en stor skål, og tilsæt fennikel, drænede bønner, fintrevet hvidløg og 1/2 spsk. olivenolie pr. person. Smag til med salt, peber og lidt eddike.

torskefilet uden skind
15 min.
Steg fisken

Skær fisken i store stykker, krydr dem med salt på alle sider, og læg dem til side. 

Varm en pande op ved høj varme.

Når panden er godt gennemvarm, tilsættes 1 tsk. olie pr. person. Læg fisken på panden, og lad den stege i ca. 3 min. ved middelvarme. 

Vend fisken om på den modsatte side, og steg videre i ca. 30 sek. Vil du have fisken helt gennemstegt, så lad den stege 3 min. på begge sider. 

Tag fisken af panden, og servér straks. 

20 min.
Anretning

Fordel salaten i skåle, og anret fisken henover.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
550 kcal
Fedt:
23,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
3,5 g
Kulhydrat:
40 g
heraf sukkerarter:
10,6 g
Kostfibre:
6,6 g
Protein:
37,2 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?