Kom byggen i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.
Skær fisken i mindre stykker, krydr den med salt, og lad den stå ude til senere.
Sæt en kasserolle med saltet vand over at koge.
Skyl broccoli og fennikel grundigt, og skær dem i mundrette stykker. Lad dem koge i ca. 3 min. indtil de er blevet møre, men bevarer lidt bid.
Dræn vandet fra. Lige før servering vendes grøntsagerne i sweet chili, citronsaft og sesamolie, og smages til med salt og peber.
Dræn vandet fra perlebyggen. Kom karrypasta og kokosmælken i, og bring det til at simre. Lad det simre, indtil det får en cremet konsistens. Smag til med salt og evt. lidt sukker.
Kom fisken med skindsiden opad i en gryde, og hæld vand i, så det lige dækker bunden.
Sæt gryden over middel varme med låg på i 3-4 min., indtil fisken begynder at flage, og skindet kan trækkes fra kødet. Hæld vandet fra, og servér straks.
Servér fisken med karrybyg og salat.
ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.
Kundekommentarer ()