0

Dampet rødspætte med majsrisotto, stegte sommerporrer og salvie

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, majsrisotto og porre ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter vendes porrene og der røres rundt i risottoen. Der kan tilsættes lidt vand/fløde i risottoen.

Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: RØDSPÆTTEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Majsrisotto: HØNSEFOND, risotto ris, hvidvin, FLØDE, løg, PARMESAN, salt, hvidløg, peber og majs kerner

Nettovægt: ca. 250 g/ 500 g. 

Porrer: Porrer, rapsolie, hvidløg, rapsolie salvie, salt og peber.

Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g. 

  • Levering 22. juli – bedst før 23. juli 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 365 kJ / 87 kcal

Fedt 1,5 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,2 g

Salt 0,23 g

 

Majsrisotto

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 536 kJ / 128 kcal 3

Fedt 5,4 g

heraf mættede fedtsyrer 3,4 g

Kulhydrat 15,0 g

heraf sukkerarter 1,1 g

Kostfibre 0,3 g

Protein 2,6 g

Salt 0,91 g

 

Porrer

Næringsindhold pr. 100 g

Næringsindhold pr. 100 g pr. portion

Energi 265 kJ / 63 kcal

Fedt 3,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,3 g

Kulhydrat 5,5 g

heraf sukkerarter 1,2 g

Kostfibre 2,1 g

Protein 1,8 g

Salt 1,45 g

 

 

 

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?