Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Husk at tage låget af. Sæt nu fisk, majsrisotto og porre ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter vendes porrene og der røres rundt i risottoen. Der kan tilsættes lidt vand/fløde i risottoen.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Majsrisotto: HØNSEFOND, risotto ris, hvidvin, FLØDE, løg, PARMESAN, salt, hvidløg, peber og majs kerner
Nettovægt: ca. 250 g/ 500 g.
Porrer: Porrer, rapsolie, hvidløg, rapsolie salvie, salt og peber.
Nettovægt: ca: 250 g/ 500 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 365 kJ / 87 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,23 g
Majsrisotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 536 kJ / 128 kcal 3
Fedt 5,4 g
heraf mættede fedtsyrer 3,4 g
Kulhydrat 15,0 g
heraf sukkerarter 1,1 g
Kostfibre 0,3 g
Protein 2,6 g
Salt 0,91 g
Porrer
Næringsindhold pr. 100 g
Næringsindhold pr. 100 g pr. portion
Energi 265 kJ / 63 kcal
Fedt 3,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,3 g
Kulhydrat 5,5 g
heraf sukkerarter 1,2 g
Kostfibre 2,1 g
Protein 1,8 g
Salt 1,45 g
Kommentarer og forslag til opskriften