Kom byggen i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad den koge stille og roligt under låg i ca. 20 min., indtil den er mør.
Sæt en gryde med saltet vand over at koge, og pil skrællen af majsen.
Når vandet simrer, kommes majsen i i ca. 5 min.
Hak løg og hvidløg fint, og overfør begge dele til en kasserolle med 1/2 spsk. olie.
Lad løgene stege ved middel varme, indtil de begynder at blive gyldne.
Skær fisken i små stykker, og krydr dem godt med salt.
Kom 1/2 spsk. hvedemel pr. person ned til løgene, og rør godt rundt i 1 minuts tid.
Dræn perlebyggen for væde, og tilsæt den til løgene sammen med fløden. Lad retten varme stille og roligt op under omrøring, indtil den begynder at blive tyk. Hvis den bliver for tyk, tilsættes vand.
Tilsæt fiskestykkerne, og lad dem varme op i 2-3 min. under forsigtig omrøring, indtil de begynder at flage.
Sluk for varmen, riv osten i, rør rundt, og lad retten hvile. Tilsæt hakket persille, og smag til med salt og peber.
Fordel risottoen i dybe tallerkener, og spis majs til.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()