Fisk: Tag en gryde, fyld den halvt op med vand og bring det i kog. Skru herefter ned for varmen, læg torsken ned i det kogende vand og lad den være i vandet 1-2 minutter. Tag herefter fisken op og hold den varm.
Rødkålssalat: Snit rødkålen og riv gulerødderne. Skær ananas, æble og appelsin i tern og klip sveskerne i små stykker. Bland alle ingredienserne sammen i en skål og tilsæt ananassaften.
Dressing: Rør olivenolie, balsamicoeddike, karry, salt og peber sammen og hæld den over rødkålssalaten. Stil den herefter i køleskabet og lad den trække i ca. 1 time.
Server den dampede torsk sammen med rødkålssalaten.
Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær
Kommentarer og forslag til opskriften