0
Dild & citronbagt rødspættefilet med paraguayos couscous

Dild & citronbagt rødspættefilet med paraguayos couscous

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Husk at vaske hænderne grundigt, inden du går i gang. Skyl derefter alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk også at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord. 

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

Tænd ovnen på 200 grader, og lad den forvarme.

Skagenfood Secret-kryddericouscouscitrontomaterrød peberfrugtparaguayosdild
1 min.
Couscous:

Kom couscoussen i en skål, der kan tåle varme. Hæld kogende vand over, så det netop dækker, og tilsæt lidt salt. Lad den trække tildækket med film i 5 min. Rør i couscoussen med en ske, og når den er afkølet let, smuldres couscoussen fra hinanden med fingrene, mens du tilføjer krydderiblandingen (brug halvdelen her). Tilsæt generøse mængder af din bedste olivenolie og saft og lidt fintrevet skræl af den gule del af citronen (gem lidt til fisken). Pluk og hak dilden, og kom den i sammen med fine tern af peberfrugt og tomat. Tilsæt også paraguayos skåret i både. Smag til med salt og peber.

Skagenfood Secret-krydderismør
5 min.
Fisk:

Læg fiskefileterne på et spækbræt, og krydr dem med salt og peber. Fordel en klat smør på hver filet sammen med det resterende krydderi og lidt citronskræl. Fold fileterne på den lange led. Smørret kan evt. Kom de foldede fileter i et ildfast fad med bagepapir i bunden. Krydr med lidt salt, og dryp et par dråber olivenolie over. Kom fisken i en 180 grader forvarmet ovn i 6-8 min.

dild
20 min.
Anretning:

Som vist på billedet, pyntet med det sidste dild.

Bonusinfo

Skagenfood Secret krydderi er Skagenfoods egen særlige krydderiblanding, der er til perfekt til skaldyr, grillet hvid fisk og ikke mindst laks. 

Ingredienser: Løgpulver, dildspidser, fennikel, korianderfrø, citronskal, timian, hvidløgspulver, urteboullion, sort og rosa peber. Alle ingredienser er økologiske.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?