Pil og riv løget på den grove side af et rivejern. Kom det i en skål sammen med kød, æg, 1/4 tsk. salt pr. person og 1 tsk. hvedemel pr. person. Bland farsen grundigt med et piskeris eller en håndmikser.
Lad farsen stå på køl, indtil den skal bruges.
Forvarm ovnen til 225 grader.
Spred rodfrugterne ud på en bageplade dækket med bagepapir, vend dem i 1/2 spsk. olie pr. person, og krydr med salt.
Bag rødderne i 15-20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Spred gedefriskosten ud på et fad. Anret rødderne henover, og pres citronsaft henover.
Form 3 kødboller pr. person, og steg dem på en pande ved middelhøj varme i 1/2 spsk. olie i ca. 3 min. på hver side.
Bag bollerne som angivet på pakken.
Servér dellerne sammen med forfrugter og boller.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()