0

Dobbeltbagte kartofler med blå ost og valnødde-granatæbletopping (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Dæk bunden af et lille fad med salt, skrub kartoflerne og læg dem i fadet. Bag

kartoflerne i en times tid ved 200 grader til de er møre. Rør blåskimmelost, creme fraiche og æg sammen og krydr med salt og peber. Halver kartoflerne på den lange led og skrab kødet ud i en skål. Mos kødet godt og vend ostecremen deri. Kom blandingen tilbage i kartoffelskallerne og bag dem ca. 15 min. til de er gyldne. Hak valnødderne og løsn granatæblekernerne fra skallen. Vend begge dele sammen med olie, salt og peber og smag til med revet citronskal, -saft og evt. persille. Server kartoflerne med toppingen som tilbehør til fx steg af okse, lam eller gris.

Kommentarer og forslag til opskriften