0

Dobbeltbagte kartofler rørt med perleløg, ost og bacon (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub bagekartoflerne, læg dem i et fad og bag dem møre ved 200 grader i ca. 45 min. Pil imens perleløgene – halver dem evt., hvis der er store - og sauter dem langsomt i 2 spsk. smør til de er møre og let karamelliserede. Rist baconen netop gylden på en tør pande og dryp af på køkkenrulle. Tag kartoflerne ud, halver dem på langs og skrab kødet ud i en skål. Mos det godt med æg, smør, lidt mælk, salt og peber. Rør løg, bacon og ost i og juster konsistensen med mælk – den skal være blød og lind. Smag til og fyld mosen tilbage i kartoffelskallerne. Bag igen kartoflerne ved 200 grader i ca. 20 min. til de er gyldne på toppen. Server til fisk, kød eller fjerkræ, eller som de er med en klat cremefraiche og et drys purløg på toppen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?