0

Dorade med stegt kapers og hollandaisesauce

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Hak persille og kapers med en skarp kniv. Varm en lille pande op og steg kaperspersilleblandingen i olien i et par minutter. Tag det af panden.

Steg fisken på skindsiden til den er gennemstegt, i det fedtstof, der er tilbage på panden.

Til saucen rystes skummetmælk, mayonnaise og mel sammen, og det koges igennem i en gryde under kraftig piskning. Tilsæt langsomt bouillon til passende konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Rengør porrer og blomkål og kog ganske kort tid, så der stadig er bid i grønsagerne.

Anret doraden med kaperspersilleblandingen over og server saucen til sammen med grønsagerne.

Kommentarer og forslag til opskriften