0
Svampebøf sandwich med grillet grønt og syltede løg

Svampebøf sandwich med grillet grønt og syltede løg

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Vegetarretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashrød peberfrugtovn
1 min.
Bag grønt

Start med at tænde ovnen på 230 grader varmluft med grillfunktionen tændt.

Skær squash og rød peber ud i strimler eller bånd på ca. 0,5 cm tykkelse. Vend med lidt olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Bred dem ud på en bageplade og bag øverst i ovnen til de har taget godt med farve og er møre - ca. 5-10 min. Hold godt øje!

rødløgskåleddikesukker
5 min.
Sylt løgene

Skær løgene i tynde både. Pisk en lage af lige dele sukker og eddike - der skal være nok til at lagen lige kan dække løgene i en skål. Lad dem trække i lagen til servering.

bredbladet persille
20 min.
Pluk persillen

Pluk persillen ud i blade og snit stilkene fint med en skarp kniv.

brioche burgerbollersvampebøffenovn
25 min.
Lun bøffer og boller

Sluk for grillfunktionen og lun bøffer og boller i bunden af ovnen. Bollerne ca. 2-3 min og bøfferne et par minutter længere.

Himmelbjergost
25 min.
Anretning

Anret en bøf i den lune bolle med grillet grønt, revet ost, yoghurt, persillestilke og blade og syltede løg.

Velbekomme!

Bonusinfo

Himmelbjergost er fremstillet af komælk fra Midtjylland. Det økologiske mejeri producerer denne utrolig fine faste ost. De lokale økologiske landmænd gør en dyd ud af, at leve op til de økologiske krav om høj mælkekvalitet. Køerne går frit langs Himmelbjerget rod, hvor der er en meget frodig natur. Mælken holdes i separate tanke og føres skånsomt ind i de små ostekar på kun 1000 liter, hvor osteprocessen foregår, hvorefter den presses nænsomt i de gamle osteforme. Osten modnes i 12-16 mdr. på GRAND fromages Affinageri. Osten er fast med fine toner af karamel, brændte mandel og er fint afrundet med en let syre. 

Bonusinfo

Svampebøffen fra PLANTESLAGTERNE er en økologisk plantebaseret bøf af champignon, rødbeder og brune ris smagt til med frisk timian.

Med godt bid fra de grove grøntsager og ris, egner bøffen sig perfekt til burgere, eller for sig selv til salat, samt til sovs og kartofler. 

Tilberedes på en pande eller i ovn indtil gennemvarm. 

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?