0

Durum med kebab, creme frisk dressing og rød spidskål

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

rødt spidskål
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak kålen i tynde strimler og krydr med salt og peber. Hæld væden fra kålen før servering.

hakket oksekødkebab krydderihvidløg
10 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt. Krydr med revet hvidløget og kebabblandingen og steg yderligere 1 min. og sluk efterfølgende for varmen.

Smag til med salt og peber.

agurkmynte
15 min.
Skær agurken

Skær agurken i små stykker og vend med hakkede mynteblade.

Tortillawraps - fuldkorn
20 min.
Lun brødene

Lun tortillaerne i ovnen eller på en tør pande.

creme frisk 9%
25 min.
Rør dressingen

Hæld creme frisken i en skål og krydr med salt og peber.

30 min.
Anretning

Byg durumbrødene med kødet, kålen, creme frisk dressingen og agurkerne.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,