
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Hak kålen i tynde strimler, og krydr med salt og peber.
Hæld væden fra kålen før servering.
Varm en pande op ved høj varme, og steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. pers., til det får godt med farve, og bliver gennemstegt.
Krydr med revet hvidløg og kebabblandingen, steg yderligere 1 min., og sluk efterfølgende for varmen.
Smag til med salt og peber.
Skær agurken i små stykker, og vend med hakkede mynteblade.
Lun tortillaerne i ovnen eller på en tør pande.
Hæld creme frisk i en skål, og krydr med salt og peber.
Byg tortillawraps med kød, kål, creme frisk dressing og agurk.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Kommentarer og forslag til opskriften