Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Hak kålen i tynde strimler og krydr med salt og peber. Hæld væden fra kålen før servering.
Varm en pande op ved høj varme. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt. Krydr med revet hvidløget og kebabblandingen og steg yderligere 1 min. og sluk efterfølgende for varmen.
Smag til med salt og peber.
Skær agurken i små stykker og vend med hakkede mynteblade.
Lun tortillaerne i ovnen eller på en tør pande.
Hæld creme frisken i en skål og krydr med salt og peber.
Byg durumbrødene med kødet, kålen, creme frisk dressingen og agurkerne.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Kommentarer og forslag til opskriften