0
Durum med kebab, creme frisk dressing og rød spidskål

Durum med kebab, creme frisk dressing og rød spidskål

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

rødt spidskål
1 min.
Hak kålen

Hak kålen i tynde strimler, og krydr med salt og peber.

Hæld væden fra kålen før servering.

hakket oksekødkebab krydderihvidløg
10 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme, og steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. pers., til det får godt med farve, og bliver gennemstegt.

Krydr med revet hvidløg og kebabblandingen, steg yderligere 1 min., og sluk efterfølgende for varmen.

Smag til med salt og peber.

agurkmynte
15 min.
Skær agurken

Skær agurken i små stykker, og vend med hakkede mynteblade.

Tortillawraps - fuldkorn
20 min.
Lun wraps

Lun tortillaerne i ovnen eller på en tør pande.

creme frisk 9%
25 min.
Rør dressingen

Hæld creme frisk i en skål, og krydr med salt og peber.

30 min.
Anretning

Byg tortillawraps med kød, kål, creme frisk dressing og agurk.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,