0
Durumrulle med kebab, syltet rødkål, frisk persille og hvidløgsdressing

Durumrulle med kebab, syltet rødkål, frisk persille og hvidløgsdressing

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

persillerødkåltomater
1 min.
Forbered grøntsagerne

Skær kålen i tynde skiver, og hak persillen groft. Vend begge dele godt rundt i 1 spsk. eddike pr. person, salt og peber.

Skær tomaterne i tynde skiver.

creme frisk 9%hvidløg
10 min.
Rør hvidløgsdressingen

Hæld creme frisken i en skål. Riv hvidløget, og rør halvdelen af det i creme frisken. 

Smag dressingen til med salt og peber.

hakket oksekød 3-6%kebab krydderi
15 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme.

Steg kødet i 1 tsk. olie pr. person sammen med resten af hvidløget og krydderiblandingen. Hold det godt varmt i panden, og smag til med salt og peber.

Tortilla hvede wraps - bløde
25 min.
Lun tortillaerne

Lun tortillaerne på en tør pande eller i ovnen som angivet på pakken.

30 min.
Anretning

Byg durumrullen med kød, salat og dressing.

Bonusinfo

Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,

Næringsindhold pr. person:

Energi:
570 kcal
Fedt:
23,2 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,7 g
Kulhydrat:
47,1 g
heraf sukkerarter:
11,1 g
Kostfibre:
8,8 g
Protein:
38,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?