Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.
Hak rødløget og guleroden i skiver og skær tomaten i både.
Vend grøntsagerne med 1/2 spsk. olie pr. person og bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.
Kryrdres med salt og peber.
Varm en pande op ved høj varme og steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil det får godt med farve og netop bliver gennemstegt.
Tilsæt krydderiblandingen og smag til med salt og peber.
Riv hvidløget ned i en lille skål og tilsæt yoghurten. Smag til med salt og peber.
Hak agurkerne i små stykker.
Lun pandekagerne i ovnen i ca. 1 min.
Byg durumrullerne med kødet, de bagte grøntsager, hvidløgsdressingen og agurken.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Kommentarer og forslag til opskriften