0
Durumrulle med kebabkød, bagte grøntsager og hvidløgsdressing

Durumrulle med kebabkød, bagte grøntsager og hvidløgsdressing

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rødløggulerodtomater
1 min.
Bag grøntsagerne

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft. Dæk en bradepande med bagepapir.

Hak rødløget og guleroden i skiver og skær tomaten i både.

Vend grøntsagerne med 1/2 spsk. olie pr. person og bag dem i ca. 20 min., indtil de har fået godt med farve og er blevet møre.

Kryrdres med salt og peber.

hakket oksekødkebab krydderi
15 min.
Steg kødet

Varm en pande op ved høj varme og steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 5 min., indtil det får godt med farve og netop bliver gennemstegt.

Tilsæt krydderiblandingen og smag til med salt og peber.

græsk yoghurt, 10%hvidløg
20 min.
Rør yoghurten

Riv hvidløget ned i en lille skål og tilsæt yoghurten. Smag til med salt og peber.

Hak agurkerne i små stykker.

Tortilla hvede wraps - bløde
25 min.
Lun durumbrødene

Lun pandekagerne i ovnen i ca. 1 min.

30 min.
Anretning

Byg durumrullerne med kødet, de bagte grøntsager, hvidløgsdressingen og agurken.

Bonusinfo

Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,

Næringsindhold pr. person:

Energi:
590 kcal
Fedt:
33,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
10,4 g
Kulhydrat:
38 g
heraf sukkerarter:
16,4 g
Kostfibre:
6,8 g
Protein:
32,1 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?