0
Easy kebab med pitabrød, kikærter og chilidressing

Easy kebab med pitabrød, kikærter og chilidressing

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Kikærterne hopper, når du steger dem - det er skønt.

Så får du sprød-seje kikærter - men nu er du advaret, så du kan søge dækning :-)

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

kogte kikærterTomater på stilkhjertesalatagurkyoghurt 3,5 %hvidløgsriracha sauce
1 min.
Kikærter og chilidressing

Skyl kikærterne, afdryp dem, og steg dem i olivenolie på en varm pande i 6-7 min. 

Skær tomater og agurk i tern, og snit salaten. Anret det hele på et fad.

Rør yoghurt med lidt revet hvidløg, salt og sriracha sauce.

løgoksekød i strimlerkebab krydderipitabrød
10 min.
Kød og brød

Tag kikærterne af panden, og anret dem i en skål. 

Skær løgene i både. 

Kom mere olie på panden, og varm den op igen.

Steg løg og kød ved super høj varme i 3-4 min., og krydr med salt, peber og kebabkrydderi. 

Lun pitabrød i en varm ovn, airfryer eller på en brødrister, og hold dem lune i et rent viskestykke. 

18 min.
Anretning

Servér grøntsager, kød, kikærter og dressing ved bordet sammen med lune pitabrød.

Saml selv, så alle får det, de kan lide. 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,