Kikærterne hopper, når du steger dem - det er skønt.
Så får du sprød-seje kikærter - men nu er du advaret, så du kan søge dækning :-)
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skyl kikærterne, afdryp dem, og steg dem i olivenolie på en varm pande i 6-7 min.
Skær tomater og agurk i tern, og snit salaten. Anret det hele på et fad.
Rør yoghurt med lidt revet hvidløg, salt og sriracha sauce.
Tag kikærterne af panden, og anret dem i en skål.
Skær løgene i både.
Kom mere olie på panden, og varm den op igen.
Steg løg og kød ved super høj varme i 3-4 min., og krydr med salt, peber og kebabkrydderi.
Lun pitabrød i en varm ovn, airfryer eller på en brødrister, og hold dem lune i et rent viskestykke.
Servér grøntsager, kød, kikærter og dressing ved bordet sammen med lune pitabrød.
Saml selv, så alle får det, de kan lide.
Kebab krydderi indeholder: paprikaflager, hvidløg, spidskommen, sød paprika, gurkemeje, peber, nelliker, cayenne, kanel,
Kommentarer og forslag til opskriften