0

Ekstra grøn flammekuchen med bacon og spidskål

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.

TIP: Der er ofte meget sand i porrer, så skyl dem gerne både før og efter du har skåret dem. Afdryp grundigt inden brug. 

spidskålløgporre
1 min.
Topping

Tænd ovnen på 230 grader, gerne varmluft. 

Pil løg og snit løg og porre i tynde skiver. Snit kålen fint.

 

pizzadej - på surdej (Øko)creme fraiche 18%bacon i tern
6 min.
Grøn flammekuchen

Rul dejene ud på et meldrysset bord, så tyndt som muligt. 

Læg dem på bagepapir og smør dem emd cremefraiche. Top dem med klør, porre, spidskål og bacon og krydr med salt og peber og dryp med lidt olivenolie. 

Bag dem i den varme ovn. Bag gerne to ad gangen. De skal bage i ca. 10-14 min. Alt efter ovn og tykkelse, eller til de e gyldne og lækre og baconen tilberedt. 

forårsløg
25 min.
Anretning

Snit forårsløg fint. 

Servér pizzaerne efterhånden som de er færdige. Top med forårsløg. 

 

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.