
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
TIP: Der er ofte meget sand i porrer, så skyl dem gerne både før og efter du har skåret dem. Afdryp grundigt inden brug.
Tænd ovnen på 230 grader, gerne varmluft.
Pil løg og snit løg og porre i tynde skiver. Snit kålen fint.
Rul dejene ud på et meldrysset bord, så tyndt som muligt.
Læg dem på bagepapir og smør dem emd cremefraiche. Top dem med klør, porre, spidskål og bacon og krydr med salt og peber og dryp med lidt olivenolie.
Bag dem i den varme ovn. Bag gerne to ad gangen. De skal bage i ca. 10-14 min. Alt efter ovn og tykkelse, eller til de e gyldne og lækre og baconen tilberedt.
Snit forårsløg fint.
Servér pizzaerne efterhånden som de er færdige. Top med forårsløg.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften