
Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
Tag pizzadejen ud af køleskabet 1/2 time før brug.
Pil løg, og snit løg og porre i tynde skiver. Snit kålen fint.
TIP: Der er ofte meget sand i porrer, så skyl dem gerne både før og efter, du har skåret dem, og afdryp dem grundigt inden brug.
Rul dejene ud, så tyndt som muligt, på et meldrysset bord,
Læg dem på bagepapir, og smør dem med creme fraiche. Top med løg, porre, spidskål og bacon, krydr med salt og peber, og dryp med lidt olivenolie.
Bag dem i den varme ovn i ca. 10-14 min. (alt efter ovn og tykkelse), eller til de er gyldne og lækre, og baconen er tilberedt. Bag gerne to ad gangen.
Snit forårsløg fint.
Servér pizzaerne, efterhånden som de er færdige, og top dem med snittet forårsløg.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kommentarer og forslag til opskriften