Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 200 grader.
Skyl quinoa, og kog den i rigeligt vand i ca. 15 min., til den er mør. Sigt vandet fra og salt den.
Bag empanadas i den varme ovn i ca. 10-15 min., til de er gennemvarme.
Fjern blade og fimrehår fra majsen, kom dem i en dyb pande med 1-2 cm kogende, saltet vand, og damp dem under låg i ca. 3-4 min.
Rør creme fraiche med sriracha sauce.
Snit forårsløg fint, og skær lime i både.
Smør de varme majs med cremefraichedressingen lige inden servering, drys med chilipulver og forårsløg, og anret dem med limebåde.
Pluk salaten groft, og skær tomaterne i halve.
Anret salaten på et lille fad med quinoa og tomater, og dryp med olie, eddike, salt og peber.
Servér varme empanadas med majs og salat.
Kommentarer og forslag til opskriften