0

Empanadas med elotes (snaskede majs) og quinoasalat

Hovedingrediens:
Okse
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem. 

quinoaEmpanadas ”krydret oksekød”
1 min.
Quinoa og empanadas

Tænd ovnen på 200 graders.

Skyl quinoa og kom den i en gryde med rigeligt vand. kog den mør, ca. 15 min. Afdryp den og salt den. 

Bag empanadas i den varme ovn i 10 - 15 minutter, eller til de er gennemvarme. 

majskolbercreme fraiche 18%forårsløgkoreansk gochugaru chilisriracha sauce
5 min.
Elotes

Pil majsen og kom dem i en dyb pande med 1-2 cm kogende, saltet vand. Damp dem under låg i 3-4 min. Afdryp dem inden brug. 

Rør cremefraiche med sriashia og snit forårsløg fint. Skær limen i både. 

Smør de varme majs med cremefraichedressingen lige inden servering: drys dem med chilipulver og forårsløg. Anret dem med lime. 

hjertesalatcherry- eller blommetomater
17 min.
salat og anretning

Pluk salaten groft. Skær tomaterne i halve. Anret salaten på et lille fad  med quonas og salat og dryp dem olie, eddike, salt og peber. 

Servér varme empanadas med majs og salat.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Gochugaru chili er en koreansk chili, der bl.a. bruges til at lave Kimchi. Kimchi er fermenteret og krydret kål, der giver mange asiatiske retter et pift. Gochugaru chili har en sød smag med noter af røg og smuk rød farve, hvilket også gør at den er god til at garnere retter inden servering.
Vores økologiske gochugaru kommer direkte fra Korea.