Skyl grønt, frugt og krydderurter. Vask hænder og redskaber efter håndtering af fisk, kød og grøntsager. Find alle ingredienser og redskaber frem.
Tænd ovnen på 200 graders.
Skyl quinoa og kom den i en gryde med rigeligt vand. kog den mør, ca. 15 min. Afdryp den og salt den.
Bag empanadas i den varme ovn i 10 - 15 minutter, eller til de er gennemvarme.
Pil majsen og kom dem i en dyb pande med 1-2 cm kogende, saltet vand. Damp dem under låg i 3-4 min. Afdryp dem inden brug.
Rør cremefraiche med sriashia og snit forårsløg fint. Skær limen i både.
Smør de varme majs med cremefraichedressingen lige inden servering: drys dem med chilipulver og forårsløg. Anret dem med lime.
Pluk salaten groft. Skær tomaterne i halve. Anret salaten på et lille fad med quonas og salat og dryp dem olie, eddike, salt og peber.
Servér varme empanadas med majs og salat.
Kommentarer og forslag til opskriften