Du kan undlade at grille din salsa og blot skære alt i små bitter stykker og vende sammen, hvis du ikke orker at grille grøntsagerne.
Tænd ovnen på 220 grader, varmluft med grilleffekt.
Kog quinoen mør i rigeligt vand. Det tager ca. 15-20 min. Afdryp den.
Halvér løget og pil det. Halvér peberfrugten og kasser stilk og kerner. Skær et lille kryds i bunden på tomaterne
Læg peberfrugt, chili, tomater og læg på en bageplade (skindside og kryds op) Dryp med lidt olivenolie. Sæt grøntsagerne tæt under grillen i ovnen og grill dem i ca. 10-15 minutter. Til de sortner let.
Lad dem køle lidt. Pil løst skind af chili og tomat. Kasser stilken på chilien (kassér lidt frø, hvis du ikke vil have salen for stærk). Hak det hele groft. Smag til med salt, limesaft og hakket koriander og sæt salsaen på indtil servering.
Sluk for grill i ovnen og skru den ned til 200 grader.
Skær agurk og avocado i tern. Snit forårsløg fint. Vend det hele med quinoa og smag til med salt, olivenolie og hvidvinseddike.
Bag empanadas i ca. 5 min. i den varme ovn, til de er gennemvarme.
Anret empanadas med grillet salsa og quinoasalat og nyd straks.
Kommentarer og forslag til opskriften