0
Empanadas med grøn salat og yoghurt
Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
empanadas - beef potato
1 min.
Empanadas

Forvarm ovnen til 220 grader varmluft.

Empanadas kan bages direkte i bakken, de kommer i. Hvis de er rystet lidt rundt under transporten, skal du lige fordele dem i bakken, så der er luft imellem dem. Pas på, når du flytter dem, idet de ubagte empanadas går nemt i stykker.

Riv folien af bakken, og bag empanadas i 12-15 min. på en bageplade, IKKE på en rist, til de bliver gyldne og sprøde. Du kan også vælge at tage empanadas op af bakken, lægge dem på et stykke bagepapir og bage dem i ovnen. Tag FORSIGTIGT de bagte empanadas op af bakken med en palet.

Fif: Du kan evt. pensle med et sammenpisket æg eller lidt mælk for et mere blankt og gyldent udtryk.

agurkbasilikumpærebladselleri
5 min.
Salat

Skyl bladselleri, agurk og pære. Skær bladselleri i tynde skiver - gerne lidt på skrå. Skær pære og agurk i tynde strimler.

Pluk basilikum ud i blade, og vend det hele sammen i en skål med et par dråber olivenolie.

græsk yoghurt, 10%
20 min.
Anretning

Anret de varme empanadas på en tallerken med salaten på siden og en god skefuld yoghurt til.

Velbekomme!

Bonusinfo

HVAD ER EN EMPANADA?

En empanada er en lille brødpakke fyldt med diverse kombinationer af kød, grøntsager, ost og andre råvarer. Vores empanadas er 100% økologiske og veganske. De er danskproducerede og bidrager med nye smagsoplevelser og høj kvalitet. 

Beef Potato ØKO – Ingen går sultne fra bords

En af vores økologiske empanadas! Vi har taget den klassiske Beef og tilføjet kartofler, gulerødder og kidneybønner - giver en dejlig mættende fornemmelse. Den er et lækkert alternativ til den hurtige snack eller til middagsbordet. Så går ingen sultne fra bords!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?