0

Empanadas med krydret oksekød og stegte kartofler med bravas sauce og Aioli

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter, salater og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

OBS: Læs opskriften grundigt igennem inden du går i gang & find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

1 min.
Kogte ris.

Kog rigeligt vand op med lidt salt i. Kom ris i når vandet koger - sæt låg på! Sæt uret, tik, tak - efter 8-9 min. hældes vandet fra - på med låget igen, skru ned på 1 og lad risene trække 5-10 min. Voilà perfekt fluffy ris HVER GANG! 

10 min.
Stegte peruvianske ris

Skær løg og peberfrugt i små tern. Pil og finthak hvidløg. Kom godt med olivenolie på en pande og varm o p til medium varme. kom hvidløg på og lad det riste stille og roligt til det bliver lyst gyldent. Kom løg og peberfrugt på og sauter i et par minutter. Kom nu krydderiblandingen på og lad det sautere med i et par minutter. Krydr med salt og peber. Til sidste kommes risene på og de ristes igennem et par minutter. Smag på risene og giv evt. mere salt og peber. 

Empanadas ”krydret oksekød”
25 min.
Empanadas

Forvarm ovnen til 220 grader varmluft.

Riv folien af bakken. Løft forsigtigt empanadas op af bakken, læg dem på et stykke bagepapir, og bag dem i ovnen i 6-8 min. til de er gennemvarme og sprøde. 

30 min.
Anretning

Som vist på billedet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?