0

Engelsk blåbær-æblepudding med brun farin og kanel (4-6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rør 90 g farin og margarine blødt og ensartet og pisk ægget i. Bland mel, bagepulver, vanillesukker og kanel godt og rør det sukker-æggemassen - dejen skal være lind og blød, næsten som en småkagedej. Skræl æblerne, skær kødet i fine tynde skiver og bred dem ud i bunden af en smurt tærteform. Fordel dejen jævnt ovenpå og pres den godt ned om æblerne. Tryk blåbærrene ned i dejen og drys først med et tyndt lag majsmel og dernæst med resten af farinen. Bag ved 175 grader i 25-30 min. til kagen er gylden og gennembagt. Server varm eller kold med fx en lun vanillecremesauce eller kold cremefraiche til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?