Rødbeder: Skrub rødbederne godt og kog dem møre i letsaltet vand. Gnid skindet af, skær dem i små tern og lad dem køle helt af. Rør cremefraiche, mayonnaise, peberrod og dijonsennep sammen og smag til med sukker, salt og peber. Vend rødbedeternene i og smag igen til.
Bøffer: Tag bøfferne ud i god tid, så de når rumtemperatur inden stegning! Pil rødløgene og skær dem i tynde både. Smelt 2 spsk. smør på panden, kom rødløg og timianblade ved og sauter ved middelsvag varme til løgene er gyldne og bløde. Tilsæt 1 spsk. hvidvinseddike og 1 tsk. sukker, krydr med salt og peber og sauter yderligere 2 min. Tag løgene af varmen, skru op for varmen og kom en ny skefuld smør på panden. Krydr bøfferne på begge sider med salt og peber og steg dem gyldne 2-3 min. på hver side. Læg bøfferne i et fad, fordel løgene ovenpå og dryp med worcestershiresauce efter smag. Kom den sidste skefuld smør på panden og slå æggene ud deri. Skru ned for varmen, lad æggene simre til hviderne er faste og fordel dem ovenpå bøfferne.
Server med råstegte kartofler, en sprød grøn salat, ketchup og en skive friskbagt rugbrød.
Kommentarer og forslag til opskriften