0
fajitas i lune wraps med avocado og cremefraiche

fajitas i lune wraps med avocado og cremefraiche

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
20 minutter
Opskriftstype:
Børnevenlige
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Steg altid super hårdt når du laver fajitas. Hverken kød eller grønt skal stege særligt længe, men have mega høj varme. Brug gerne en støbejernspande hvis du har. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
grøn peberfrugtløgoksekød i strimlerfajita krydderilime
1 min.
Grønt og kød

Skær peberfrugt og løg i både. 

Steg begge dele hårdt i olie på en varm pande. CA. 2-3 min. Krydr med salt. 

Tør anden af og kom ny olie på. Steg kødet ved super høj varme i 1-2 min. Krydr med salt, fajitakrydderi og saft af 1 lime. 

Vend kød og grønt sammen. 

avokadocherry- eller blommetomaterkoriander
3 min.
Topping og tortillas

Skær imens avocado i tern, tomater i kvarte og snit koriander groft. 

Lun tortillas i microovnen eller en af gangen på en tør, varm pande. Hold dem lune i et rent viskestykke. 

creme fraiche 18%
15 min.
Anretning

Anret fajitakød og grønt på bordet med topping, lune tortillas og cremefraiche. 
Fyld selv tortillas ved bordet og nyd straks. 

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?