Steg altid super hårdt, når du laver fajitas, og brug gerne en støbejernspande, hvis du har.
Hverken kød eller grønt skal stege særligt længe, men have megahøj varme.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær peberfrugt og løg i både, og steg begge dele hårdt i olie på en varm pande i ca. 2-3 min. Krydr med salt.
Tag grøntsagerne af panden, tør den af, og kom ny olie på.
Steg kødet ved superhøj varme i 1-2 min., og krydr med salt, fajitakrydderi og saft af 1 lime.
Vend kød og grønt sammen.
Skær avokado i tern, tomater i kvarte og snit koriander groft.
Lun tortillas i mikroovnen eller en af gangen på en tør varm pande, og hold dem lune i et rent viskestykke.
Anret fajitakød og grønt på bordet med topping, lune tortillas og creme fraiche.
Fyld selv tortillas ved bordet, og nyd straks.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()