0

Fajitas med majs- og bønnesalsa, salat og lune tortillas

Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Efterår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Hurtige kødretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

fajitas skal stege ved SUPER høj varme! Brug gerne en støbjernspande, den bliver ekstra varm. 

 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
løgoksekød i strimlerfajita krydderilimemajskolbersorte  bønnertomaterrød chili
1 min.
Fajitas og bønnesalsa

Skær løget i både. Fyld løg, kød og fajitakrydderi i en frysepose og ryste det hele godt sammen. Kom lime i og lad det trække indtil brug. 

Pil majs og skær kernerne af kolberne. Steg majs i lidt olie på en varm pande i 1-2 minutter. Afdryp bønnerne og kom dem med på panden og steg i 1/2 minut. Krydr med salt og tag det af panden. Lad det køle lidt. 
Skær tomaterne i tern og hak chili. Vend tomater og chili efter smag med lune majs og bønner og smag til med salt, lidt lys eddike og sukker. 

Varm panden op igen. Steg fajitas ved super høj varme, sammen med den marine der må være i posen. Steg ved høj varme i XXX min. Krydr med salt. 

hjertesalatTortillacreme fraiche 18%
15 min.
Tilbehør

Snit imens salaten. 
Lun tortillas i microovnen, eller på en tør, varm pande. Hold dem lune i et rent viskestykke.

Anret cremefraiche i en skål. 

23 min.
Anretning

Servér fajitas, majs- og bønnesalsa, salat, tortillas og cremefraiche og saml selv ved bordet. 

Bonusinfo

Fajita indeholder:

25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt. 

*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?