Fajitas skal stege ved SUPER høj varme! Brug gerne en støbjernspande, da den bliver ekstra varm.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Skær løget i både.
Fyld løg, kød og fajitakrydderi i en frysepose, og ryst det hele godt sammen. Tilsæt limesaft, og lad det trække indtil brug.
Pil bladene af majskolben, skær majskernerne af, og steg dem i lidt olie på en varm pande i 1-2 min.
Afdryp bønnerne, kom dem med på panden, og steg i 1/2 minut. Krydr med salt, tag det af panden, og lad det køle lidt af.
Skær tomaterne i tern, og hak chili. Vend tomater og chili efter smag med lune majs og bønner, og smag til med salt, lidt lys eddike og sukker.
Varm panden op igen, og steg fajitas ved super høj varme i 2-4 min. sammen med den marinade, der må være i posen. Krydr med salt.
Snit salaten.
Lun tortillas i mikroovnen eller på en tør, varm pande, og hold dem lune i et rent viskestykke.
Anret creme fraiche i en skål.
Servér fajitas, majs- og bønnesalsa, salat, tortillas og creme fraiche i små skåle, og saml selv ved bordet.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kundekommentarer ()