Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak peberfrugten og løget i tynde strimler.
Varm en pande op ved høj varme. Skær kødet i strimler. Steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2-3 min., indtil det lige netop er gennemstegt.
Riv halvdelen af hvidløget ned i kødet sammen med krydderiblandingen. Rør godt rundt og overfør til en skål.
Steg grøntsagerne i yderligere 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2-3 min. under omrøring, indtil de er blevet møre.
Overfør grøntsagerne til kødet og smag til med salt og peber.
Hak pak choyen i tynde strimler og krydr med lidt salt og peber.
Lun brødene på en rister eller i ovnen.
Riv resten af hvidløget i en lille skål og bland med yoghurten. Smag til med salt og peber.
Byg pitabrødene med kyllingen, pak choyen og hvidløgsdressingen.
Fajita indeholder:
25% Sød paprika, 15% paprikaflager, 5% oregano, 15% spidskommen, 10% chili, 10% urteboullion*, 10% hvidløg, 5% cayenne og 5% havsalt.
*ASAs urtebouillon er vegetarisk og glutenfri. Den indeholder havsalt, maltodextrin, gærekstrakt, grøntsager og urter 7,8% (porre, persille, selleri, bukkehorn, løvstikke, gulerødder, pastinak, løg) soja sauce, gurkemeje og solsikkeolie.
Kommentarer og forslag til opskriften