Forvarm ovnen til 225 grader. Del dejstykkerne i to stykker på et meldrysset bord, og form dem til to runde kugler. Rul dem flade med en kagerulle, og lad dem hæve ude på en bageplade dækket med bagepapir indtil bagning.
Skyl rødkålen og persillen grundigt, og afdryp dem for vand. Pil løget, og skær det og rødkålen i tynde strimler. Persillen hakkes groft. Vend kålen, løget og persillen i lidt lys eddike og salt, og lad det stå og trække.
Kernerne ristes på en tør pande over middel varme, indtil de bliver gyldenbrune i overfladen. Tag dem af varmen, og vend dem med kålen lige før servering.
Skyl agurken, og riv den på den grove side på et rivejern. Krydr med salt, og lad det dryppe lidt af i en sigte.
Pil hvidløget, og riv det på den fine side på rivejernet.
Kom yoghurten i en skål, krydr den med salt, og bland agurk og hvidløg heri.
Varm en pande op ved middelhøj varme. Form 3 boller af plantefarsen, og steg dem i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 2 min. på to sider, indtil de er gyldne.
Kom brødene i ovnen, og bag dem i ca. 8 min., indtil det lyder hult, når der bankes på dem.
Skær brødene op, og fordel tzatzikien, falaflerne og rødkålsalaten heri.
Plantefars indeholder:
80% Grøntsager (Kartofler, løg, porre, blomkål, og broccoli).
Derudover: Ærtemel, havregryn (glutenfri), Rapsolie salt og krydderier.
Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes.
Kundekommentarer ()