0

Stegt okse i pitabrød med cremefraiche dressing og chili

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad

Fremgangsmåde

Skjul tidslinje
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

rødkålpersillerød chili
1 min.
Forbered kålen

Hak rødkålen, persillen og chilien (pas på med mængden - den er stærk) i tynde strimler og bland sammen i en skål og krydr med salt.

creme frisk 9%hvidløg
10 min.
Rør dressingen

Hæld creme frisk dressingen i en skål og tilsæt revet hvidløg. Krydr med salt og peber.

hakket oksekød
15 min.
Steg kødet

Varm en pande op og steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det har fået lidt farve og er gennemstegt. Tilsæt krydderiblandingen og smag til med salt.

rødløg
20 min.
Steg rødløget

Varm en ny pande op ved høj varme. Hak rødløget i tynde strimler (gem evt. lidt rå strimler til anretning).

Steg rødløget i 1 tsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt. Vend med kålsalaten.

pitabrød
25 min.
Lun brødene

Lun pitabrødene i ovnen eller på en rister.

30 min.
Anretning

Byg pitabrødende med kødet, salaten, dressingen og rødløget.

Kommentarer og forslag til opskriften