Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak rødkålen, persillen og chilien (pas på med mængden - den er stærk) i tynde strimler og bland sammen i en skål og krydr med salt.
Hæld creme frisk dressingen i en skål og tilsæt revet hvidløg. Krydr med salt og peber.
Varm en pande op og steg kødet i 1/2 spsk. olie pr. person, indtil det har fået lidt farve og er gennemstegt. Tilsæt krydderiblandingen og smag til med salt.
Varm en ny pande op ved høj varme. Hak rødløget i tynde strimler (gem evt. lidt rå strimler til anretning).
Steg rødløget i 1 tsk. olie pr. person, indtil det får godt med farve og bliver gennemstegt. Vend med kålsalaten.
Lun pitabrødene i ovnen eller på en rister.
Byg pitabrødende med kødet, salaten, dressingen og rødløget.
Kommentarer og forslag til opskriften