0

Farsbrød med bacon (forloren hare) på bund af sprøde rodfrugter og kartofler

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
1 t
Opskriftstype:
Airfryer
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

hakket kalv & flæskløghvidløgpersillerasptørret timianæg
1 min.
Rør fars

Rør det hakkede kød med 1/2 tsk. salt pr. person. Pres hvidløg, hak løg og persille (gem nogle hele blade til pynt) fint, og bland alle tre ting i farsen.

Tilsæt rasp, æg, 1/2 tsk. timian pr. person, 1/2 tsk. basilikum pr. person og peber efter smag.

Rør farsen godt sammen, det kan med fordel gøres i en foodprocessor. Stil farsen på køl mens grøntsagerne gøres klar.

kartoflergulerødderrødbederpastinakkertørret timian
5 min.
Klargør grøntsager

Skræl kartofler og rodfrugter. Skær det hele i ca. 7 mm tykke skiver. Bland alle grøntsagsskiverne med lidt olie, timian og salt.

bacon i skiver
10 min.
Form farsbrød

Gør hænderne fugtige, og form et aflangt farsbrød, som kan være i formen til airfryeren. Vikl alle baconskiverne omkring, og sørg for, at enderne foldes ind under farsbrødet.

15 min.
Steg grøntsager og farsbrød

Læg grøntsagerne  i formen til airfryeren, og placer farsbrødet ovenpå.

Indstil airfryeren på 180 grader, og giv 30 minutter.

Tag farsbrødet ud, vend rundt i grøntsagerne, og læg farsbrødet ovenpå igen med den anden side op.

Giv retten yderligere 15 minutter.

60 min.
Anretning

Server farsbrødet i skiver med de sprøde kartofler og rodfrugter og lidt frisk persille henover.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?