0

Farsbrød med svampe, hvidløg og soltørrede tomater samt sesamkartofler

Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Farsbrød: Skræl 150 g kartofler, riv dem groft og hak løget. Rør en lind fars af kød, kartofler, løg, æg, 1 dl vand, mel, salt og peber. Klip tomaterne i små stykker, skær svampene i mindre stykker og hak persille og hvidløg fint. Vend tomater, svampe, persille og hvidløg i farsen og form den til 8 små farsbrød. Læg dem med lidt mellemrum i et passende størrelse fad og sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. til de er gennembagte - kødsaften skal være klar.

Kartoffelbåde: Skrub 750 g kartofler godt og skær dem i både. Vend dem sammen med olie, sesamfrø, salt og peber og bred dem ud i en bradepande. Bag dem ved 200 grader i ca. 30 min. - til de er gyldne og møre.

Kommentarer og forslag til opskriften