0

Fennikel-nektarinsalat med rødløg, honning og hvid balsamico

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim fenniklen og snit den hvide knold og de lange grønne fingre i papirstynde skiver - gerne på mandolin! Kom dem i iskoldt vand og lad dem trække 10 min. til de krølle let og er helt sprøde. Pluk og hak den fine dildlignede top groft og gem til drys. Halver nektarinerne, fjern stenene og skær kødet i tynde både. Pil løget og snit også det i fine både. Vend nektariner og drænet fennikel med en smule olie, salt og peber og anret på et flot fladt fad. Dryp med balsamico, honning og lidt ekstra olie og drys med løgbåde, fennikeltop, flagesalt og et kværn sort peber. Server straks til fisk, kalv, lam eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?