0

Feta i folie med grillet peberfrugt, porre og rosmarin (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Smør peberfrugten med en smule olie og grill dem under ovngrillen til skallen er blevet sort. Læg den i en plastpose 10 min., fjern så skind, stok og kerner og skær kødet i tynde strimler. Trim porrene, del dem på midten og flæk dem i kvarte på langs. Vend dem med olie, salt og peber, pak dem godt ind i stanniol og forbag dem 15 min. i ovnen. Lav 4 kvadratiske stykker stanniol og fordel peberfrugt og porrer på midten af hver. Skær fetaen i 4 lige tykke skiver og læg dem på grøntsagerne. Kom finthakket rosmarin, limeskal, 1 spsk. olie, et drys oregano, friskkværnet peber og en smule salt ved hver og luk pakkerne til. Sæt dem under ovngrillen i 4-6 min. til de er varmet igennem. Åbn pakkerne let, pres limesaft ved og server straks med en sprød grøn salat og godt brød til eller som tilbehør til stegt kød.

Kommentarer og forslag til opskriften